04.03.2010



24/7 Super Stash
Rubrica « Review de produs » contine parerea subiectiva a redactorului. Sunt prezentate doar produse testate. Va invitam sa folositi « comentariile » pentru intrebari, pentru a va exprima opinia sau pentru a cere sfaturi.

Nuante:
♥Corrupt (maro cu sclipici)
♥Binge (albastru-navy)
♥Eldorado (auriu)
♥Oil Slick (negru cu sclipici) - preferatul meu
♥Zero (negru)
♥Graffiti (verde cu sclipici)
♥Ransom (mov cu nuante holografice)
♥Rockstar (mov inchis cu tente de maroniu)
♥Stash (khaki)




Creioanele Urban Decay
• Cu o textura delicata, dar totusi remarcabil de rezistenta in timp, acest creion de ochi ofera acoperire optima si o aplicare precisa, chiar si pt cele mai subtile accentuari.
• Asigura confort instant pt ochii dvs iar una dintre cele 9 nuante disponibile – va va completa perfect machiajul. Setul include o nuanta pentru fiecare tip de machiaj si este foarte util!



Din rubrica "dermatograful simplu negru nu mai este la moda"...

Dupa cum am observat si la alte seturi de la Urban Decay, ei pun foarte mult accentul pe machiajul cu sclipici. Se poate vedea la seturile 24/7 Sets. Si in acest set se poate regasi aceasta tendinta - cateva creioane au micro-particule stralucitoare de sclipici. Acest tip de creion de ochi este perfect pentru un machiaj cu efecte speciale. Astfel de creioane adauga o stralucire ametitoare oricarei infatisari si sunt foarte rezistente.




De la stanga la dreapta: Eldorado, Graffiti, Zero, Oil Stick, Binge, Stash, Ransom, Corrupt, Rockstar

Cat mai colorat
Tonurile pe care s-a pus accentul în acest sezon îmbina nuante calde, naturale, cu cele viu colorate. Pentru ochi, vedeta acestui sezon o reprezinta turcoazul, dar nici celelalte nuante ale curcubeului nu sunt deloc ignorate.
Un alt trend foarte puternic în acest sezon pentru machiajul ochilor este folosirea nuantelor metalice, precum argintiu, auriu, aramiu sau bronz. Aceste nuante au rolul de a lumina privirea. Desi ochii sunt conturati puternic, rezultatul final este departe de a fi vulgar, ci mai degraba aminteste de anii ’80 si de trupele rock ale acelor vremuri... A treia varianta, pe care o recomandam pentru machiajul de seara: ochi puternic conturati cu un creion colorat atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara. La final, aplica pe pleoapa fard colorat (in functie de ce nuanta ai ales mai devreme) sau, daca nu esti suficient de curajoasa, un maro cat mai închis. Daca-ti fardezi ochii atat de puternic, aminteste-ti ca buzele trebuie sa fie cat mai naturale.



Image Hosted by ImageShack.us